LCD Schermen

Hieronder een woordje uitleg over wat we gebruiken. Wij opteren voor zéér eenvoudig te bedienen consoles welke je niet afleiden tijdens het rijden met de vraag van wat je moet doen en hoe. Géén gedoe met koppelingen aan smartphone of dergelijke. Wist je dat we ook schermen kunnen maken welke kant en klaar GPS hebben? Kortom HOGH-TECH welke te bedienen is door mensen die daar wel gebruik willen van maken, doch niet slaaf willen zijn om ditjes en datjes nog te moeten leren.

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

LCD schermen voor een volledige controle over uw elektrische fiets. Dit zal bepalen hoe vlot jij uw motor, batterij en uw complete ombouw kan aansturen.

Zoals je al zal gezien hebben vind je in de markt tal van LCD schermen en vroegere in de beginperiode de LED controle units om uw fiets onder controle te houden en op een deftige manier te kunnen besturen. 

Velen mensen denken dan ook als hun scherm van hun fiets stuk is, je dit simpelweg kan vervangen door eender welk ander scherm. Helaas, niets is minder waar. Uw bedieningsscherm dient namelijk samen te werken met uw controller (het computergedeelte) van uw fiets. Om te kunnen samen werken onderling, dienen deze dezelfde taal te spreken. Dit kan gebeuren door veel verschillende protocols. net als je bij de mensen tal van talen hebt, verstaat een Vlaming waarschijnlijk geen Swahili en zal hij niet kunnen communiceren.

Bij de LCD schermen heb je overwegend 4 verschillende protocols, zijnde UART, MODBUS, CANBUS en CANOPEN. Uw uitwisseling tussen uw scherm en uw controller dient dus al aan de basisvereiste te voldoen dat ze beide hetzelfde protocol gebruiken.

Dan zijn we al een eerste stap, doch dit geeft nog geen garantie dat uw bestaande scherm uitwisselbaar is met andere schermen.

Ze moeten niet enkel dezelfde taal spreken (protocol), doch ook op elkaar afgestemd zijn.

De schermen die wij gebruiken voor een ombouw van uw fiets zijn bijvoorbeeld speciaal voor ons gemaakt. Bovendien is in de schermen onze eigen software geprogrammeerd zodat de software aangepast aan de controller en de controller op zijn beurt aan de specifieke eisen die gesteld worden aan de motor en het ganse geheel. Daarom is het belangrijk U juist te informeren aangaande dat wat jij nodig hebt.

Dan zie je ook dezelfde schermen soms aan zéér verschillende prijzen. Deze zijn doorgaans te verklaren door het feit dat deze fabrikanten tijdens de verschillende testen die ze doen, producten hebben die niet 100% voldoen. Zo kan je dus in feite kiezen tussen dezelfde bedieningsconsoles in 3 categorieën. De toestellen waar niets aan scheelt en de test 100% doorkomen en andere. Dit kan bijvoorbeeld simpelweg de drukknoppen zijn die niet voldoen, of een verlijming die het geheel niet 100% waterdicht maakt, lichte krassen in het scherm enz.

Onze eigen schermen hebben alle testen 100% doorstaan.

Verder zien wij erop toe dat de gebruikte schermen JAREN verkrijgbaar zijn, dus géén tierlantijntjes van speciale toestanden die dan na één jaar omgewisseld worden door een ander modelletje en helaas het voorgaande model dan niet meer te krijgen is.

Alle schermen zijn steeds waterdicht IP67. Bij schermen met USB aansluiting zal men steeds de USB-poort afdekken als deze niet in gebruik is.  Alle schermen zijn te verkrijgen metlgewone stekkers of waterdichte stekkers.

Er zijn MONOCHROME en TFT kleurschermen. Er zijn schermen zonder USB aansluiting of MET USB aansluiting.

Voldoende keuze dus. Graag staan wij U bij in uw keuze. Vind je hier niet de gepaste bedieningsconsole, dan kunnen we doorgaans toch iets doen om U verder te helpen.

Op alle schermen 3 jaar garantie! (*)

MONOCHROME LCD BEDIENINGSCONSOLES. Bedieningen die uw elektrische fiets vlotter bedienbaar maken.

U ziet een gamma waar je alle kanten mee uit kan. Doch, belangrijker een gamma dat reeds JAREN zijn betrouwbaarheid bewezen heeft en een ontwerp hebben dat ontwikkeld werd door ons. 

De LCD schermen welke over een usb aansluiting beschikken hebben een rubber afschermkapje om de USB poort te beschermen tegen regen en vervuilende omstandigheden.  Graag vragen wij U bij het niet gebruiken van de USB poort, deze afscherming te gebruiken zoals hoort. Alles, is volledig waterdicht, doch een USB poort kan je nooit 100% waterdicht maken. Deze afscherming zorgt er voor dat zelfs in de ruwste omstandigheden kan gereden worden met deze LCD schermen.

(*) Schermen die buiten ons gamma speciaal op uw aanvraag geleverd worden, worden niet teruggenomen door ons. Garantie op speciaal geleverde schermen is 2 jaar ipv 3 jaar.

TFT kleuren LCD schermen met of zonder USB geeft dat tikkeltje meer uitstraling aan uw elektrische fiets.

Ook andere TFT schermen zijn op aanvraag verkrijgbaar, doch deze hier hebben door de jaren heen bewezen dat ze uitermate betrouwbaar zijn. Dit is uiteindelijk de belangrijkste factor bij alles wat we je aanbieden. Onbezorgd fietsen met het beste materiaal en een perfecte garantie.

Denk je eraan om een thuisbatterij te plaatsen, zonnepanelen, zonneboiler? Neem eens een kijkje op onze website www.uwthuisbatterij.eu

Heb je vragen of andere noden en wensen. Gelieve dan onderstaande in te vullen en duidelijk te omschrijven wat U zoekt. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij U terug met een oplossing voor uw specifiek probleem.