Je bestaande fiets krijgt een nieuwe bestemming. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Maar en dit is toch wel het belangrijkste, je hebt nu een Elektrische fiets die beter is dan een standaard Elektrische fiets die je kant en klaar in de winkel koopt.

De voordelen zijn talrijk, krachtiger motor, batterijen die gemaakt zijn volgens de allerlaatste specificaties, een garantie van TWEE jaar op alle onderdelen die wij op uw fiets plaatsen. Wij dagen iedereen uit, neem eender welke elektrische fiets uit de winkel, uit eender welke prijsklasse en wij garanderen U dat ons systeem vlotter en beter zal rijden.

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

TOP-EBIKE sponsort bepaalde doelen en past ook alle regels toe om ons milieu te beschermen.

Een voorbeeld van sponsoring:

In Groot-Haaltert zijn er drie rusthuizen en heb je de seniorenraad die voorstellen doet in verband met zaken die van belang zijn voor de woon- zorgcentra. 

Zo kwam de vertegenwoordiger van de seniorenraad langs met een idee dat ze hadden om voor de rusthuizen een fiets aan te schaffen waar vooraan een rolstoel kan op gemonteerd worden. De prijzen om dit kant en klaar te kopen, elektrisch aangedreven, waren echter veel te hoog voor het budget dat ze hiervoor hadden.

De vraag van de seniorenraad was dan ook vrij eenvoudig: "Kan je uw beste prijs maken om dergelijke fiets om te bouwen naar een elektrisch aangedreven fiets". Samen hebben we dit bekeken en al vlug kwam TOP-EBIKE tot de conclusie dat dit eigenlijk een must is voor de minder mobiele mensen die in de woon- zorgcentra verblijven.

TOP-EBIKE heeft dan ook beslist om dit volledig gratis te doen en op deze manier de seniorenraad in de mogelijkheid te stellen dit project te verwezenlijken.

Hieronder een paar foto's van het project en zoals steeds, hebben de mensen nu een elektrisch aangedreven rolstoelfiets die beter is dan mochten zij dit kant en klaar gekocht gekocht hebben.

Graag vermelden we ook dat de zorgwinkel WELLCARE in Haaltert dit project eveneens gesteund heeft.

Dit is een project waar de minder mobiel mensen alsnog door hun dorp kunnen rijden en rustig alles tot zich te nemen tijdens een ontspannende rit. Eens iets anders dan "moeten binnen blijven". Proficiat aan allen die dit mogelijk maakten.

Heb je ook dergelijke waarbij je belangeloos iets wil verwezenlijken war de mensen iets aan hebben, neem dan contact op met ons. We bekijken graag wat we samen kunnen doen.

Wil je weten of je ook in aanmerking komt voor sponsoring? Geef ons een seintje.

Denk je eraan om een thuisbatterij te plaatsen, zonnepanelen, zonneboiler? Neem eens een kijkje op onze website www.uwthuisbatterij.eu