De merken die wij verdelen zijn stuk voor stuk merken die betrouwbaar zijn en die hun degelijkheid bewezen hebben na doorgedreven tests. De links die je hieronder vindt kan je gebruiken om de websites van de verschillende merken te vinden en daar je keuze te maken van wat je zou willen. Wij maken U dan eeen scherpe prijs voor de hoogste kwaliteit!

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

-Een fiets van TOP-EBIKE is niet zomaar de zoveelste elektrische fiets op rij. Als bedrijf gespecialiseerd in machinebouw en automatisering, weten we best waarover we praten. Geen zinloze reclame, daar doen we niet aan mee. Feiten, dat is wat we willen. Neen, we kenmerken ons door onze eigen systemen die beter zijn dan eender welk ander systeem. Vele klanten die U zijn voor gegaan zullen dit bevestigen. Maak een proefrit en je zal het verschil zelf merken. We hebben uiteraard het liefste dat je eerst op andere fietsen eens gaat rijden en dan bij ons langs komt. Dan weet je het verschil maar al te goed.

 

-Alle motoren worden op maat gewikkeld door ons om de beste prestaties te kunnen garanderen voor U. Zo ben je zeker dat je enkel het beste koopt voor jouw specifiek doel.

 

-Alle batterijen worden door ons geassembleerd, dit geeft je de mogelijkheid om een batterij te kiezen welke ook op uw noden is afgestemd. Géén teleurstellingen achteraf. Alle batterijen worden uitgerust met de modernste elektronica om een lange levensduur te garanderen. Batterijen die 7, 8 jaar mee gaan zijn géén uitzondering.

 

-Naast de ombouw van uw eigen fiets (op uw eigen fiets zit je het makkelijkst) bieden wij U ook onze volledig nieuwe fietsen aan. Deze werden door ons ontworpen, getekend en geassembleerd. Gemaakt met enkel de beste materialen, te beginnen met het gebruik van vliegtuigaluminium voor het kader en ga zo maar door.

 

-Niet tevreden, dat is uiteraard niet mogelijk. Je kan binnen de eerste week steeds afstand doen van uw fiets, of omschakelen naar een andere configuratie die beter bij U past.

 

-Spring gerust eens binnen, wij houden er aan om de klant eerst een volledige uitleg te geven zodat deze perfect geïnformeerd is voor hij beslist om te kopen.

Denk je eraan om een thuisbatterij te plaatsen, zonnepanelen, zonneboiler? Neem eens een kijkje op onze website www.uwthuisbatterij.eu

Heb je vragen of andere noden en wensen. Gelieve dan onderstaande in te vullen en duidelijk te omschrijven wat U zoekt. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij U terug met een oplossing voor uw specifiek probleem.