Je bestaande fiets krijgt een nieuwe bestemming. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Maar en dit is toch wel het belangrijkste, je hebt nu een Elektrische fiets die beter is dan een standaard Elektrische fiets die je kant en klaar in de winkel koopt.

De voordelen zijn talrijk, krachtiger motor, batterijen die gemaakt zijn volgens de allerlaatste specificaties, een garantie van TWEE jaar op alle onderdelen die wij op uw fiets plaatsen. Wij dagen iedereen uit, neem eender welke elektrische fiets uit de winkel, uit eender welke prijsklasse en wij garanderen U dat ons systeem vlotter en beter zal rijden.

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

Waarom is TOP-EBIKE beter?

-USB aansluiting verkrijgbaar op alle schermen verkrijgbaar  / -USB aansluiting op batterijen verkrijgbaarVanaf nu kunnen bijna alle LCD schermen worden voorzien van een USB oplaadpunt. Hiermee kan je dus uw smartphone, of wat ook dat een spanning gebruikt van 5 Volt via USB opladen. Dit wil zeggen, met een kort standaard kabeltje nooit meer zonder stroom voor uw telefoon of GPS tijdens het rijden.

Lees meer »

Welk motorsysteem? Voorwiel-, Midden- of Achterwielmotor

Ja, hier zijn de meningen verdeeld. Alhoewel, dynamica blijft dynamica. Vele praatjes hieromtrent zijn dan ook gebaseerd op wat zij hebben staan in de winkel en wat men kan aanbieden.  Je zal dan ook al gemerkt hebben dat je in alle winkels momenteel eigenlijk géén elektrische fiets meer koopt die verschilt van elkaar. Juist de kleur en de vorm en het merk, dat verschilt nog. Iedereen is klakkeloos overgestapt op middenmotoren en de meeste dan nog van het merk Bosch. Een winkelier die en beetje meer moeite doet zal ook een Shimano, een Panasonic of een Yamaha middenmotor aanbieden.

Lees meer »

Lithium batterijen, WAT en HOE!

Zoals U wel zal weten, is het gebruik van Lithium batterijen de laatste jaren met een enorme vooruitgang gepaard gegaan.  We gaan ons hier beperken tot de meest courante met hun voor en nadelen:

Lees meer »
Denk je eraan om een thuisbatterij te plaatsen, zonnepanelen, zonneboiler? Neem eens een kijkje op onze website www.uwthuisbatterij.eu