Je bestaande fiets krijgt een nieuwe bestemming. Niet alleen beter voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Maar en dit is toch wel het belangrijkste, je hebt nu een Elektrische fiets die beter is dan een standaard Elektrische fiets die je kant en klaar in de winkel koopt.

De voordelen zijn talrijk, krachtiger motor, batterijen die gemaakt zijn volgens de allerlaatste specificaties, een garantie van TWEE jaar op alle onderdelen die wij op uw fiets plaatsen. Wij dagen iedereen uit, neem eender welke elektrische fiets uit de winkel, uit eender welke prijsklasse en wij garanderen U dat ons systeem vlotter en beter zal rijden.

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

Garantie op uw elektrische fiets bij TOP-EBIKE

Wij bieden onze klanten de beste producten die op dit ogenblik verkrijgbaar zijn. Onze eigen motoren, batterijen die op het moment zelf samengesteld worden. Onderdelen die hun kwaliteit bewezen hebben en U een grote voorsprong geven ten opzichte van andere systemen.

Vanaf de beginperiode was de filosofie dat wij beter moeten zijn. Dit heeft dan ook het grote voordeel dat je met onze systemen niet zal voor de verrassing staan dat er vervelende reparaties dienen te gebeuren. Zo hebben we tal van fietsen rijden die al 8 jaar rijden en nog steeds in prima conditie zijn zonder enige interventie van de garantieprocedure.

Maar, ook al zijn de interventies onder garantie bij ons beperkt tot een luttele 0,19%, wil dit zeggen dat niets vrij is van een eventuele panne.

Zaken die nooit onder garantie vallen zijn de normale slijtage onderdelen aan uw fiets en dus alle zaken die niets te maken hebben met de ombouw van uw fiets, zoals bijvoorbeeld remblokken, ketting, versnellingen, tandwielen, banden en dergelijke.

Voor deze gevallen zijn we uiterst soepel en aan de andere zijde uiterst streng. Een woordje uitleg hieromtrent.

Alle goederen hebben dus standaard min. 2 jaar en sommige onderdelen 3 jaar garantie of meer.

Stel je hebt een panne die te maken heeft met het elektrisch maken van uw fiets, ongeacht wat en uw fiets is buiten garantie, dan nog lossen we dit doorgaans gratis op wat betreft het vervangen van het onderdeel dat eventueel defect is. Dit kunnen we uiteraard enkel doen bij fietsers die hun fiets op een normale manier onderhouden, dit wil zeggen dat je het minimum onderhoud doet, wat echt niet veel is. Zo hebben we bijvoorbeeld klanten die een val doen met hun fiets en die fiets blijkt goed onderhouden te zijn en waar zelfs ver na de garantieperiode de te vervangen onderdelen gratis vervangen worden.

De andere gevallen, dit zijn bijvoorbeeld fietsers die na een maand al rijden met een fiets die niet meer herkenbaar is. Fietsen waarvan je de indruk krijgt dat deze tussen een pers gezeten hebben. Wel, dan kunnen we wel eens moeilijk doen en zal een gratis vervangen van onderdelen die stuk zijn tijdens garantie of buiten garantie niet uitgevoerd worden.

Wat is een normaal gebruik:

- Heb je antilekbanden laten plaatsen, dan zal je zorgen dat deze een minimum druk hebben van 3,5 bar. Banden vallen nooit onder garantie.

- Heb je een valpartij gehad, fiets laten nakijken.

- Is er iets los of iets dat een bepaald abnormaal geluid maakt aan de fiets, Controleren en oorzaak detecteren.

- Batterij behandeld volgens de voorschriften? Indien niet, beschikken onze batterijen over de mogelijkheid dat we kunnen nagaan wat er exact met de batterij gedaan werd. Dit om alle discussies uit te sluiten.

- Correcte remwerking controleren.

- Bekabeling die los gekomen is? Laten nakijken.

- Zelf wijzigingen aanbrengen aan het systeem dat door ons werd geplaatst zal tot gevolg hebben dat garantie volledig of gedeeltelijk zal komen te vervallen.

- Systemen met USB dienen afgeschermd te worden middel van de rubber dichting als deze niet in gebruik is.

- Laadcontacten aan batterijen dienen afgeschermd te worden tijdens het fietsen.

- Fietsers die ook fietsen tijdens hevige en lange regen uien, dienen hun voorzorgen te nemen om alles wat kan schade ondervinden van water voldoende te beschermen of andere maatregelen te nemen.

U ziet, eigenlijk zéér simpele en normale zaken die U jaren lang fietsplezier zullen geven.

Eerste onderhoud gratis voor uw elektrische fiets:

Uw fiets zal na het ombouwen géén speciaal onderhoud nodig hebben. Mocht je echter wel een jaarlijks onderhoud willen doen van uw fiets, dan kan je bij ons terecht. Je mag het gewone mechanische onderhoud ook zelf verrichten. Doch, wijzigingen aan de installaties die van uw bestaande fiets een elektrische fiets maken doen elke vorm van garantie vervallen.Tijdens het eerste jaar is dit nazicht volledig gratis, eventuele onderdelen die aan vervanging toe zijn vallen niet onder gratis. Uurlonen worden tijdens het eerste onderhoud niet aangerekend.. Nadien wordt een jaarlijks onderhoud gedaan tegen de prijs van 45 Euro. Dit is een vaste prijs. Na het nazicht wordt U dan als klant verwittigd welke onderdelen aan vervanging toe zijn. Dan denken we aan bijvoorbeeld een ketting, een tandwiel, remblokjes en dergelijk. Een elektrisch nazicht is niet nodig om elk jaar te laten doen. 

Fietsbatterij omwisselen:

Dit heeft uiteraard niets met garantie te maken, doch wordt hier nog eens vermeld. Stel, je laat uw fiets ombouwen en samen beslissen we een bepaalde sterkte van batterij. Als zou blijken dat de capaciteit van de batterij toch niet voldoende zou zijn voor wat U hoeft te doen, of je hebt uw eigen conditie te hoog ingeschat? Géén probleem. U kan uw batterij dan gedurende één maand na aankoop omwisselen voor den zwaarder type batterij en je betaald dan simpelweg het verschil in meerprijs. Belangrijk: MOET BINNEN DE MAAND NA AANKOOP gebeuren en je mag de batterij maximaal twee maal leeg gereden hebben. Elke batterij beschikt over een geheugen dat toelaat na te gaan wat er met de batterij gebeurd is.

Aankopen via internet:

- Aankopen van goederen die op maat gemaakt werden voor een bepaald doel vallen niet onder het automatisch retourrecht. Dit dient steeds eerst besproken te worden met ons.

- Aankopen van goederen die dienen om geplaatst te worden door de klant zelf kunnen niet meer teruggestuurd worden na plaatsing. Voor vertrek worden de goederen door ons aan strenge tests onderworpen  en wordt alles nagekeken op eventuele fouten. Na zelfplaatsing door de klant kunnen deze niet meer terug gestuurd worden. Goederen voor zelfplaatsing kunnen enkel terug gestuurd worden indien deze in de originele verpakking en ongebruikt terug gestuurd worden.

- Goederen aangekocht via internet en door ons geplaatst vallen onder de normale garantie en retourrecht op voorwaarde dat de garantiebepalingen zijn nageleefd door de klant.

-Goederen die aangekocht worden en aangesloten dienen te worden op een bestaande elektrische installatie en dit door de klant zelf uitgevoerd, vallen niet onder garantie. De reden is vrij eenvoudig, U kan bij plaatsing zaken verkeerd hebben aangesloten of andere handelingen die wij niet kunnen achterhalen.

Ophaalservice of levering bij de klant thuis:

- Alle fietsen door ons omgebouwd kunnen aan huis geleverd worden door onze eigen vervoerdienst. Hoervoor wordt een forfait aangerekend van 15€ binnen een straal van 15km. Per bijkomende kilometer wordt er 0,5€ extra gerekend. Voorbeeld, U woont 50km van ons verwijderd, dan zal dit een prijs geven van 15€ plus 17,5€ = totaal 32,5€ Deze prijzen zijn van toepassing tijdens de normale werkuren van 9 tot 17 uur. Voor 9 uur of na 17 uur wordt er een verhoging toegepast van 15€ op de standaard prijs.

Gemiddelde duur van een reparatie bij uw elektrische fiets:

- het herstellen van uw fiets, mocht er iets zijn met uw elektrisch gedeelte, wel dit wordt door ons in de meeste gevallen opgelost terwijl U er kan op wachten.

- mechanische reparaties zijn afhankelijk van wat deze juist zijn. Doch, hier is ook één dag meestal de norm. In vele gevallen lossen wij dit ook op terwijl U wacht.

 

Formulier Voor Herroeping
Word – 43,5 KB 505 downloads
Rma
Word – 34,1 KB 510 downloads
Privacyverklaring RIDDER S BVBA
PDF – 69,2 KB 515 downloads
Denk je eraan om een thuisbatterij te plaatsen, zonnepanelen, zonneboiler? Neem eens een kijkje op onze website www.uwthuisbatterij.eu

 

Heb je vragen of andere noden en wensen. Gelieve dan onderstaande in te vullen en duidelijk te omschrijven wat U zoekt. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij U terug met een oplossing voor uw specifiek probleem.