• Nieuw! Minifietsen eigen ontwerp. Uiteraard iets apart!
  • Een fiets op uw maat, het verschil met andere elektrische fietsen is immens!
  • Prijs/Kwaliteit door NIEMAND geëvenaard!
  • 3 jaar Garantie op onze eigen nieuwe fietsen.

Hoe bestel je een nieuwe fiets?

Heel eenvoudig. je komt langs om uw noden te bespreken en te bepalen aan wat uw fiets dient te voldoen. Dat is een cruciale stap. Een klant moet eerst correct en uitvoerig ingelicht worden over wat en hoe. Dan download je het formulier FIETSMATEN en vul je hier je maten in zoals je ook rijdt op je bestaande fiets. 

Fietsmaten
PDF – 322,1 KB 380 downloads

Dit gebruiken we als basis. De klant heeft steeds 3 maand de tijd om zijn zitpositie te laten aanpassen en dit volledig gratis. Dit vinden wij een noodzaak, daar je pas na verloop van tijd weet of je echt lekker zit op je fiets. Dan starten wij aan het maken van uw gepersonaliseerde fiets. Dit duurt doorgaans tussen de 2 a 3 weken. Moet er bijvoorbeeld een speciaal kader gelast worden dan dien je te rekenen op een 5-tal weken. Als je fiets klaar is wordt je verwittigd, dan doe je een testrit van min. 4km en ben je tevreden, dan kan je afrekenen en ben je trotse eigenaar van een fiets die niemand zal hebben. Tevreden klanten, daar doen we het voor.

WIST JE?

Dat je tijdens een ombouw alles wat niet met elektrische aandrijving te zien heeft zoals fietstassen, fietshelm, kortom alle accessoires die je er graag bij wil hebben aan STERK VERMINDERDE prijs kan kopen. Let wel, dit geld enkel tijdens de ombouw!!! Een service die kan tellen. Wat wij niet doen is gratis aan huis komen (heb nog géén personeel gevonden dat gratis wil werken!). Onze prijzen afronden op 99 achteraan en gigantische kortingen geven tot  1000€ zoals de meeste advertenties laten uitschijnen van zij die bestaande Chinese fietsen verkopen. Is ook niet moeilijk om daar 1000€ aan af te doen! Wat we wel doen is je het beste geven en een betere fiets garanderen dan eender waar!

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

Rij met een fiets zoals JIJ wil, niet zoals men je wil opdringen.

Kies de kleur zoals jij wil, kies de onderdelen zoals jij wil, kies de motor zoals jij wil, kies de batterij zoals jij wil. Kortom, een fiets op maat gebouwd en BETER dan eender welke elektrische fiets! Dat is waar we garant voor staan.

Een fiets op uw maat, het verschil met andere elektrische fietsen is immens!
Prijs/Kwaliteit door NIEMAND geëvenaard!
3 jaar Garantie op onze eigen nieuwe fietsen.

Download hier onze Folder voor de fietsen 2021
PDF – 1,5 MB

Tevreden klanten, dat is waar wij het voor doen.  Een fiets waarvan men zelf zegt dat ze spijt hebben dat ze voordien een ander merk aanschaften.  Een fiets gemaakt volgens uw wensen en waar niets aan het toeval overgelaten wordt. Een fiets met een waterdichte garantie.   Een fiets die je hebt voor jaren. Mocht er onverwachts iets zijn, reparaties die bijna onmiddellijk kunnen gedaan worden.   Bestel tijdig uw

TOP-EBIKE

NIEUW voor 2022!

Welke punten werden er gewijzigd?

1- Berijdersgewicht vroeger tot 120kg, dit werd opgetrokken tot 150kg.

2- Een hoger berijdersgewicht wou zeggen een nog krachtigere motor. Alle motoren hebben nu een verhoogd koppel van ongeveer 5Nm en dit voor elk model.

3- Computergestuurd aansturen van de motor. Hier hebben we een algoritme ingebouwd dat het fietsgedrag van elke fietser gaat analyseren. Na een gemiddelde van 250 tot 300km fietsen kunnen we dan tijdens het eerste onderhoud de software aanpassen aan uw specifiek rijgedrag. Dit wil zeggen dat U nog méér kilometer kan doen met uw batterij.

4- Velen onder ons gebruiken fiets niet enkel als zuiver fiets, doch ook als lastdrager op het bagagerek, met aanhangkar voor kinderen, honden, boodschappenkar enz. Is opgelost door de achtervork aan te passen waardoor er karren kunnen getrokken worden met hogere belasting. Is het nu een kar om boodschappen te doen, je viervoeter te vervoeren of je kids mee te nemen. Alles met superveilige bevestiging en laadgewicht tot 100 kg of meer op aanvraag.

5- Gewicht, hier bleven we bij het principe dat een elektrische fiets zo laag mogelijk in gewicht moet zijn. Ondanks alle wijzigingen en met alles erop en eraan weegt het model voor de dames slechts 21,3kg en voor de heren slechts 21,7kg. Dus lager dan wat je eender waar zal vinden met zelfde afwerking en batterij. Velen maken trouwens reclame met een lichte fiets, doch dan plaatsen ze een uiterst lichte batterij, géén spatborden, géén slot of wat dan ook. Een naakte fiets dus en dan komen deze nog aan 17 a 18kg! Dus ook hier staan we héél wat verder dan de concurrentie. Hiernaast ons zwaarste model en dit is amper 22,3kg!!!

6- Velen die woon-werkverkeer doen doen méér en méér ook grote afstanden zoals bijvoorbeeld. Met onze standaard batterij van 36V/14Ah worden er gemiddeld tegen 25km/uur afstanden gehaald van 80-90km (géén tegenwind en vlak en fietser zelf trapt 60 watt als eigen vermogen). Sommigen doen echter grotere afstanden tegen hogere snelheden (*), deze kunnen dan een tweede batterij bijplaatsen waardoor ze kunnen beschikken over zelfs 36V/44Ah. Deze tweede batterij wordt dan op de bagagedrager geplaatst. Je hebt dan een fiets die nog steeds lichter in gewicht is dan een standaard winkelfiets. Hiernaast 28Ah/36V = 1008Wh. Opgelet: steeds batterijen als je beide gebruikt terzelfdertijd gebruiken, enkel inschakelen als ze beiden volledig volgeladen zijn. Je kan echter ook als optie een supplementaire BMS hebben die beide batterijen, ook al zijn ze niet vol geladen, je ze toch samen of apart kunnen gebruikt worden onder eender welke spanning of laadtoestand. Wist je dat je met dit systeem voor korte ritten, de batterij achteraan eruit neemt en je dan terug met een superlichte ebike de weg op kan. Lange afstanden, plaats simpelweg batterij achteraan erbij.

7- Bedieningscomfort werd nog vergroot door een display te gebruiken dat zéér eenvoudig is in gebruik. Een display dat bovendien in kleur is en alle data in één oogopslag laten zien aan de fietser. Comfort met hoofdletter C.

8- Verbeterde ergonomie zodat je uw hand zelfs niet meer hoeft te verplaatsen om de bel te gebruiken. Handig in het drukke verkeer. Ook hier zie je dat er zelfs over iets eenvoudigs als een bel nagedacht is. Net als voor alle andere fietsonderdelen. Het zou anders geen TOP-EBIKE zijn toch!

9- Banden achteraan 50mm en vooraan 42 of 47mm breed (naargelang uw keuze voor winterband vooraan of niet). Is zoals bij een motor in feite, méér baanvastheid en groter comfort. De ultieme fietservaring. Steeds meer mensen zien de e-bike als het perfecte alternatief voor de auto. 

De fiets gaat steeds sneller en de afstanden worden langer. Scalato banden leveren de ultieme fietservaring op jouw e-bike. Daarnaast hebben de banden een langere levensduur. Rij je winter en zomer? Géén probleem, dan gebruiken we de winterbanden van Continental vooraan met 42mm breedte.

10- Binnenbanden. Ook hier enkel het beste. De nieuwste AEROTHAN binnenbanden. Volledig lichtgewicht, tot aan het ventiel - ongeveer 40% minder gewicht dan een vergelijkbare lichte binnenbanden. Lekbescherming nieuw gedefinieerd - het materiaal zelf voorkomt plotseling luchtverlies Minimale rolweerstand - maximale rijdynamiek Extreem hittebestendig - gecertificeerd voor velgremmen Een stabiele rit - zelfs bij lage luchtdruk Eenvoudige installatie Gemaakt in Duitsland
100% recyclebaar. Beter voor dagelijks gebruik en als toetje erbij, beter voor het milieu.

11- Verende vork nu verkrijgbaar met centrale vering zoals model 2021 en perfect is voor de openbare weg en licht off-road. Naast deze centrale vering kan je ook voor hen die onbegane paden willen berijden ook de verende vork hebben zoals op een mountainbike. De vorken worden ook gespoten in de kleur van je fiets als je dat wil (meerprijs).

Maar voor hen die géén verende voorvork wensen, plaatsen we een carbon voorvork, al of niet met verende stuurpen8 Aan U de keuze, zo ben je zeker dat uw fiets voldoet aan uw wensen.

12- Kettingkast verkrijgbaar die uw ketting bovenaan volledig afschermt (voor lange rokken en dergelijke) of zoals op de modellen van 2021, enkel het kamwiel vooraan afgeschermd. Dit laatste heeft voor mij nog steeds de voorkeur daar dit uw kettingonderhoud danig vergemakkelijkt.

(*) Wettelijk is de max. toegelaten snelheid zoals iedereen weet is 25km/uur zonder nummerplaat. Wij maken ook speedpedelecs of andere in alle mogelijke snelheden vanaf 25 tot 104km/uur. We drukken er op dat je bij onze snelle fietsen géén homologatie kan hebben in België. Je kan deze wel laten homologeren in de ons omringende landen per fiets. Hier heeft vadertje staat nog steeds géén mogelijkheid om dit te doen. Dit wil zeggen dat je met snellere fietsen door ons gemaakt voorlopig niet op de openbare weg mag als je ze niet laat homologeren, je kan deze wel gebruiken op NIET openbare plaatsen zonder homologatie.

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

Eerste prototype 2022 is klaar !

Testrijden dan maar en vergelijken met andere elektrische fietsen van alle bekende merken. Verbluffend resultaat toch, een fiets die je DOET bewegen en perfect aanpasbaar aan elke fietser. Een stuur dat je kan verzetten volgens uw wensen zonder dat de plaats van de handen wijzigt! Resultaat van de test, zie hierboven. Met glans geslaagd en BETER dan anderen. Dus de naam TOP-EBIKE waardig. Enkele typische commentaren die de testrijders noteerden op hun testbla:

-fiets kleeft aan de weg

-deze fiets wil uit zichzelf vooruit

-zéér stabiele fiets

-in bochten voel je hoe stevig deze fiets wel is

-met de geveerde versie (verende zadel en daarbij nog verende stuurpen) voel je zelfs niet meer dat je in putten rijdt en een kasseistrook is niet langer hinderlijk

-bandenkeuze is fantastisch

-de uitvoering met carbon stuur en carbon zadelpen geeft een zéér aangenaam gevoel

-de nieuwe serie motoren is inderdaad NOG beter dan de vorige, bijna niet te geloven

-de nieuwe midden-motor! Waarom zijn anderen niet op dat idee gekomen? Hiermee rij je nu met lege batterij bijna volledig zonder weerstand. Let wel, een midden-motor is nooit te vergelijken met een goede wielmotor. De wielmotor blijft dan ook onze voorkeur hebben.

-de nieuwe wielmotoren rijden nog beter als je onverwacht platte batterij hebt.

Dit zijn enkele van de opmerkingen die zijn opgetekend door de testrijders.

 

Afwerking voor de modellen 2022

Ook hier enkel materialen en accessoires waar stuk voor stuk over nagedacht werd.

-Drinkbus-houder waar je niet alleen een drinkbus kan in bevestigen, maar ook een gewoon flesje. Zo drink je wat je wil en niet verplicht uw drinkbus mee te nemen van thuis. je kan kiezen of je dit al of niet wil op je fiets. Je kan ze aan de zijkant van je fiets plaatsen, op het stuur, onder het zadel. Kortom, wat voor U het makkelijkst is. geef nu toe, de meeste gewone fietsers drinken lieve uit een flesje dan uit een drinkbus zoals de renners onder ons! Koop je via ons ook de drinkbus, dan hebben we zelfs uitvoeringen die géén plastieksmaak achterlaten in uw drankje. 

-Versnellingen, géén toestanden die mensen die niet gewoon zijn om met versnellingen te werken in verwarring te brengen. Gewoon één hendel om in een lagere versnelling te rijden en op een knopje duwen om een hogere versnelling te gebruiken. Slechts 7 versnellingen, meer is elektrisch niet nodig. Wel kan je kiezen vooraan welk ketting wiel we plaatsen, dit kan gaan van 42, 44, 46 of 48tanden zijn. Naargelang je fietsgedrag dus, want jij weet dit het best. je hebt trouwens 3 maand de tijd bij een nieuwe fiets om dit GRATIS aan te passen!

-Speciale silicone handvaten die ECHT alle schokken absorberen en waar je onder géén omstandigheden je handen kunnen vanaf glijden, ook niet bij regenweer. Je handen zitten klemvast, echter zonder druk uit te oefenen, dit maakt dat je handen minder vlug zullen in "slaap" vallen. Eens je hier mee gereden hebt zal je nog moeilijk iets anders willen.

-Het zadel, niet te zacht en ook niet te hard. Het juiste compromis. Wist je dat een te mals zadel bijvoorbeeld dikwijls oorzaak is dat je achterwerk pijn gaat doen na een tijdje? We hebben voor model 2022 ook gebruik gemaakt van de testrijders en deze op verschillende zadels laten rijden. Hieruit hebben we dan de best gewaardeerde genomen voor het dameszadel en het herenzadel. Vanaf model 2022 worden bij de fietsen zonder zadelvering, steeds standaard een carbon zadelpen gebruikt. Dit dempt van nature beter de schokken. Voor hen die graag nog lichter dan licht willen hebben we ook het carbon zadel. Wil je het allerlichtste, dan zijn de carbonzadels van AXLIGHTNESS de TOP! Deze gebruik ik zelf ook.

-Spatborden, hier opteerden voor model 2022, ABS (onbreekbaar) spatborden met een aluminium kern. Handig om het gewicht nog te verlagen. Super licht zonder in  te boeten op sterkte. Kleur zwart, glanzend of mat. Deze kunnen echt tegen een stootje. Dat is het voordeel van ABS kunststof. Extra stevig bevestigd en vrij van rammelgeluiden of andere klankkasteffecten tijdens het rijden. Spatborden die nauw aansluiten rond de banden. Extra breed met maar liefst een breedte van 65mm! Alle beetjes helpen zie je. Je kan echter ook kiezen voor Alu spatborden. Bij TOP-EBIKE kiest de klant.

Vooraan worden er grotere schijven geplaatst als achteraan, terug het principe van de motor. Vooraan heb je het meest remkracht nodig. Vooraan dus een schijf van 180mm en achteraan 160mm. Voor de high speed fietsen zijn er dan nog de mechanische schijfremmen die werken met oliekamers. Alle voordelen, niet de nadelen!

-Remmen, wat stellen we vast, vele mensen verwaarlozen dit aspect. Dus hebben we hier gekozen voor schijfremmen, maar géén hydraulische schijfremmen, maar mechanische. De reden hiervoor is vrij simpel, hydraulische schijfremmen kan je als particulier zelf niet onderhouden en geloof me, onderhoud heb je altijd. Zo ondermeer ontluchten, olie bijvullen enz. Bij mechanische schrijfremmen kan je zelf eenvoudig je remkracht bijregelen en de remblokjes vervangen. Dus een win-win situatie als je onder de baan iets zou tegen komen of dergelijke; Je kan zelf eenvoudig herstellen. Maar ook hier gingen we terug een stapje verder. De schijfremmen van het model 2022 werken identiek volgens het principe van een hydraulische schijfrem. Dit wil zeggen, superieure remkracht daar ze aan beide zijden met dezelfde druk tegen je remschijf drukken, net als bij hydraulische schijfremmen. Je kan rustig remmen met één vinger.

-Verlichting vooraan werkt op uw fietsbatterij. Je kan deze verlichting ook hebben met ingebouwde "claxon" als optie. Verlichting vooraan die uw weg perfect verlicht en toch uw tegenliggers niet zal verblinden. Her ook een wijziging voor het model 2022. Er wordt nu gebruik gemaakt van een licht dat maar liefst 1500 Lumen geeft. Kracht in overvloed dus. -Verlichting achteraan werkt op uw fietsbatterij. Hier heb je een ingebouwd stoplicht. Dit wil zeggen dat je bij het remmen, ook overdag duidelijk zal maken aan achteropkomend verkeer dat je gaat remmen. je kan ook als optie ingebouwde richtingaanwijzers hebben in je achterlicht en voorlicht. Voor model 2022 hebben we ook een achterlicht welke werkt op batterijen dat erbij geplaatst wordt en dat links en rechts een laserstraal geeft op het wegdek. Als je spreekt van gezien worden. Dan wordt je pas gezien. Je kan via deze bijkomende achterverlichting ook richtingaanwijzers gebruiken die met een pijl aangeven of je links of rechts wil afslaan. Handig in de steden.

-Volledig uitgeruste stuurconsole met 

 1 -anti-reflectie spiegel (niet verblindend) en een spiegel die blijft staan, ook op de meest hobbelige wegen.

 2 -GSM-houder, standaard met lader voor uw smartphone of gps.

 3 -Bel, die je hoort zoals moet en niet storend is. Je kan bovendien op het model 2022 ook een handige claxon hebben te bedienen vanop het stuur. Hierbij kan je zelf de meest geschikte toon selecteren en maakt maar liefst 100dB.

 4 -Remhendels, voorzien van contacten die bij het remmen uw motor zal onderbreken. Zowel op linker als rechter remhendel en met ingewerkte bel zodat je handen aan het stuur kunnen blijven.

 5- Carbon stuur, indien mogelijk wordt er op elke fiets een carbon stuur gebruikt = NOG lichter, beter schokken opvangen en sterk!

 6- Carbon stuurpen of Alu stuurpen 60° verstelbaar. Uiteraard is alles aanpasbaar volgens wens van de klant. 

-Makkelijk opstappen bij damesfiets. ja, is getekend dat opstappen kan zonder enige moeite. is voldoende laag. Doch, zonder afbreuk te doen aan de geometrie en de sterkte.

-Verkrijgbaar in de kleur die JIJ wil, het is tenslotte JOUW fiets waar jij uw karakter kan inleggen. Je kiest dus de kleur die je wenst. Dus, geen saai gedoe en niet beperkt qua afwerking. Tevens kan er vanaf nu ook met AIRBRUSH eender welke tekening of wat dan ook aangebracht worden op uw fiets. Dit kan uw naam zijn, maar ook uw naam of wat dan ook. Bijvoorbeeld elke RAL kleur, elke autokleur of wat dan ook.

-Standaard een fietsslot dat goedgekeurd is voor de verzekering. Dus, géén risico's dat bij het stelen van uw fiets de verzekering zich kan verstoppen achter het feit dat uw fietsslot niet voldeed! Bij de modellen 2022 worden fietssloten geplaatst die je ook kan gebruiken met kabel of ketting. Nog méér veiligheid.

-Pedalen, ook hier wijken we af van de begaanbare paden. Iedereen heeft al dikwijls staan sukkelen om twee of drie fietsen op een fietsrek te krijgen. Altijd staan die pedalen in de weg! Daarom gebruiken wij opklapbare pedalen zodat je niet langer unief moet gedaan hebben om meerdere fietsen op een fietsrek te krijgen. Weer een probleem van de baan. Als je ng géén fietsrek hebr kan dit via ons aankopen tegen voordelige prijs.

-Elke fiets draagt een uniek serienummer. Samen met ons logo is het dan een koud kunstje te bewijzen dat dit UW fiets is. Dit serienummer wordt geplaatst op twee verschillende plaatsen welke zo onopvallend mogelijk zijn. vooraan op de stuurpen en in de cranck.

-Een complete garantie van 3 jaar op ALLES, exclusief de banden, zie garantievoorwaarden.

-Geen kunststof kasten aan de fiets zoals nu gebruikelijk is bij vele merken om alles er stoer te laten uitzien.

-Fietsen verkrijgbaar met voorwiel-motor, midden-motor of motor in het achterwiel. Niet beperkt in keuze, U kiest. Zo heb je de fiets zoals JIJ die wil!

-Een degelijke pomp, deze geeft zowel groot volume als hoge druk en is geschikt voor alle gangbare ventielen. Met drukmeting!

-Speciaal T-9 smeermiddel voor uw ketting. Door niets overtroffen en kan bovendien voor alles en nog wat gebruikt worden.

-Complete set gereedschap voor onderweg. Dan heb je naast dit alles ook nog een pomp die zowel hoog volume als hoge druk kan geven, een frame bag of zadeltas van het topmerk LEZYNE waarin alle gereedschap aanwezig is om je bij pech uit de nood te helpen, zoals Bandenlichters, Zelfklevende banden reparatie stickers van Lezyne, HET BESTE, Een CO2 pomp om banden op te pompen zonder inspanning van LEZYNE, DRIE CO2 patronen van 25gram, dus steeds voldoende om deftig uit de voeten te kunnen. Een 23-delige gereedschapset. Kortom goed uitgerust de weg op. Zelfs hier kiezen we voor gereedschap dat die naam waardig is.

-Vering achteraan door middel van verende zadelpen die kan ingesteld worden op uw gewicht of uw voorkeuren. Niet zomaar een verende zadelpen, wel een verende zadelpen zowel achteruit als neerwaarts veert. Dit geeft het grote voordeel dat de afstand van je zitpositie niet wijzigt tijdens het veren ten opzichte van je pedalen. Dit heb je wel met de gewone verende zadelpen zoals je ziet bij standaard-fietsen. Je kan bovendien kiezen uit 4 verschillende soorten. Afgesteld op uw gewicht. 

-Stuurpenvering, voor hen die nog zachter willen rijden zijn er ook de verende stuurpennen. Putten, kassei enz, dit in combinatie met onze fietsvering maakt dat je op een kussen rijdt. Je kan ook je fiets hebben zonder zadelvering, dan wordt er een carbon zadelpen gebruikt die van nature al meer schokken opvangt.

-Oh ja, de gebruikte aluminium voor de frames is ook iets speciaal, het is nog steeds vliegtuigaluminium!

U ziet, alles werd bestudeerd zodat je een investering doet waar je op kan vertrouwen. Maar wat nog belangrijker is. Alle onderdelen worden steeds aan de strengste testen onderworpen en je zal dan ook géén onderdelen aantreffen die hun deugdelijkheid niet bewezen hebben.

NIET ZOMAAR DE ZOVEELSTE ELEKTRISCHE FIETS NEEN,

HET IS EEN

"TOP-EBIKE !"

 

(*) Volgens de Belgische wetgeving mag een gewone pedelec niet meer dan 25km/uur rijden. De speed-pedelecs die wij maken en beduidend beter zijn dan speed-pedelecs van 11.000 Euro, kunnen in België niet gekeurd worden. Ook al voldoen alle onderdelen. In Nederland kan dat, in Duitsland kan dat en in Frankrijk. Hier hebben ze géén enkel keuringsstation dat daarvoor uitgerust is. Typisch Belgisch waarschijnlijk... Wat mij ook verbaasd in die ganse wetgeving is dat je met een gewone fiets zo hard mag rijden als je wil, hier géén enkel probleem. Zodra je ondersteuning hebt mag dit niet meer. ik begrijp ook vele fietsers niet die hiertegen niet durven op te komen. Was het niet zo dat ze hier de mond vol hebben dat er geen discriminatie mag zijn en iedereen gelijk is voor de wet? Misschien nog een jobke voor UNIA???

Enkele voorbeelden van onze NIEUWE TOP-EBIKE fietsen.

 

Denk je eraan om een thuisbatterij te plaatsen, zonnepanelen, zonneboiler? Neem eens een kijkje op onze website www.uwthuisbatterij.eu