Hoe bestel je een nieuwe fiets?

Heel eenvoudig. je komt langs om uw noden te bespreken en te bepalen aan wat uw fiets dient te voldoen. Dat is een cruciale stap. Een klant moet eerst correct en uitvoerig ingelicht worden over wat en hoe. De maten van je bestaande fiets gebruiken we als basis. De klant heeft steeds 3 maand de tijd om zijn zitpositie te laten aanpassen en dit volledig gratis. Dit vinden wij een noodzaak, daar je pas na verloop van tijd weet of je echt lekker zit op je fiets. Dan starten wij aan het maken van uw gepersonaliseerde fiets. Dit duurt doorgaans tussen de 2 a 3 weken. Moet er bijvoorbeeld een speciaal kader gelast worden dan dien je te rekenen op een 5-tal weken. Als je fiets klaar is wordt je verwittigd, dan doe je een testrit van min. 4km en ben je tevreden, dan kan je afrekenen en ben je trotse eigenaar van een fiets die niemand zal hebben. Tevreden klanten, daar doen we het voor.

WIST JE?

Dat je tijdens een ombouw alles wat niet met elektrische aandrijving te zien heeft zoals fietstassen, fietshelm, kortom alle accessoires die je er graag bij wil hebben aan STERK VERMINDERDE prijs kan kopen. Let wel, dit geld enkel tijdens de ombouw!!! Een service die kan tellen. Wat wij niet doen is gratis aan huis komen (heb nog géén personeel gevonden dat gratis wil werken!). Onze prijzen afronden op 99 achteraan en gigantische kortingen geven tot  1000€ zoals de meeste advertenties laten uitschijnen van zij die bestaande Chinese fietsen verkopen. Is ook niet moeilijk om daar 1000€ aan af te doen! Wat we wel doen is je het beste geven en een betere fiets garanderen dan eender waar!

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

Rij met een fiets zoals JIJ wil, niet zoals men je wil opdringen.

Kies de kleur zoals jij wil, kies de onderdelen zoals jij wil, kies de motor zoals jij wil, kies de batterij zoals jij wil. Kortom, een fiets op maat gebouwd en BETER dan eender welke elektrische fiets! Dat is waar we garant voor staan.

Een fiets op uw maat, het verschil met andere elektrische fietsen is immens!
Prijs/Kwaliteit door NIEMAND geëvenaard!
3 jaar Garantie op onze eigen nieuwe fietsen.

Tevreden klanten, dat is waar wij het voor doen.  Een fiets waarvan men zelf zegt dat ze spijt hebben dat ze voordien een ander merk aanschaften.  Een fiets gemaakt volgens uw wensen en waar niets aan het toeval overgelaten wordt. Een fiets met een waterdichte garantie.   Een fiets die je hebt voor jaren. Mocht er onverwachts iets zijn, reparaties die bijna onmiddellijk kunnen gedaan worden.   Bestel tijdig uw

TOP-EBIKE

1- Berijdersgewicht vroeger tot 120kg, dit werd opgetrokken tot 150kg.

2- Een hoger berijdersgewicht wou zeggen een nog krachtigere motor. Alle motoren hebben nu een verhoogd koppel van ongeveer 5Nm en dit voor elk model.

3- Computergestuurd aansturen van de motor. Hier hebben we een algoritme ingebouwd dat het fietsgedrag van elke fietser gaat analyseren. Na een gemiddelde van 250 tot 300km fietsen kunnen we dan tijdens het eerste onderhoud de software aanpassen aan uw specifiek rijgedrag. Dit wil zeggen dat U nog méér kilometer kan doen met uw batterij.

5- Gewicht, hier bleven we bij het principe dat een elektrische fiets zo laag mogelijk in gewicht moet zijn. Ondanks alle wijzigingen en met alles erop en eraan weegt het model voor de dames slechts 21,3kg en voor de heren slechts 21,7kg. Dus lager dan wat je eender waar zal vinden met zelfde afwerking en batterij. Velen maken trouwens reclame met een lichte fiets, doch dan plaatsen ze een uiterst lichte batterij, géén spatborden, géén slot of wat dan ook. Een naakte fiets dus en dan komen deze nog aan 17 a 18kg! Dus ook hier staan we héél wat verder dan de concurrentie. Hiernaast ons zwaarste model en dit is amper 22,3kg!!!

6- Velen die woon-werkverkeer doen doen méér en méér ook grote afstanden zoals bijvoorbeeld. Met onze standaard batterij van 36V/14Ah worden er gemiddeld tegen 25km/uur afstanden gehaald van 80-90km (géén tegenwind en vlak en fietser zelf trapt 60 watt als eigen vermogen). Sommigen doen echter grotere afstanden tegen hogere snelheden (*), deze kunnen dan een tweede batterij bijplaatsen waardoor ze kunnen beschikken over zelfs 36V/44Ah. Deze tweede batterij wordt dan op de bagagedrager geplaatst. Je hebt dan een fiets die nog steeds lichter in gewicht is dan een standaard winkelfiets. Hiernaast 28Ah/36V = 1008Wh. Opgelet: steeds batterijen als je beide gebruikt terzelfdertijd gebruiken, enkel inschakelen als ze beiden volledig volgeladen zijn. Je kan echter ook als optie een supplementaire BMS hebben die beide batterijen, ook al zijn ze niet vol geladen, je ze toch samen of apart kunnen gebruikt worden onder eender welke spanning of laadtoestand. Wist je dat je met dit systeem voor korte ritten, de batterij achteraan eruit neemt en je dan terug met een superlichte ebike de weg op kan. Lange afstanden, plaats simpelweg batterij achteraan erbij.

7- Bedieningscomfort werd nog vergroot door een display te gebruiken dat zéér eenvoudig is in gebruik. Een display dat bovendien in kleur is en alle data in één oogopslag laten zien aan de fietser. Comfort met hoofdletter C.

8- Verbeterde ergonomie zodat je uw hand zelfs niet meer hoeft te verplaatsen om de bel te gebruiken. Handig in het drukke verkeer. Ook hier zie je dat er zelfs over iets eenvoudigs als een bel nagedacht is. Net als voor alle andere fietsonderdelen. Het zou anders geen TOP-EBIKE zijn toch!

9- Banden achteraan 50mm en vooraan 42 of 47mm breed (naargelang uw keuze voor winterband vooraan of niet). Is zoals bij een motor in feite, méér baanvastheid en groter comfort. De ultieme fietservaring. Steeds meer mensen zien de e-bike als het perfecte alternatief voor de auto. 

De fiets gaat steeds sneller en de afstanden worden langer. Scalato banden leveren de ultieme fietservaring op jouw e-bike. Daarnaast hebben de banden een langere levensduur. Rij je winter en zomer? Géén probleem, dan gebruiken we de winterbanden van Continental vooraan met 42mm breedte.

(*) Wettelijk is de max. toegelaten snelheid zoals iedereen weet is 25km/uur zonder nummerplaat. Wij maken ook speedpedelecs of andere in alle mogelijke snelheden vanaf 25 tot 104km/uur. We drukken er op dat je bij onze snelle fietsen géén homologatie kan hebben in België. Je kan deze wel laten homologeren in de ons omringende landen per fiets. Hier heeft vadertje staat nog steeds géén mogelijkheid om dit te doen. Dit wil zeggen dat je met snellere fietsen door ons gemaakt voorlopig niet op de openbare weg mag als je ze niet laat homologeren, je kan deze wel gebruiken op NIET openbare plaatsen zonder homologatie.

Vooraan worden er grotere schijven geplaatst als achteraan, terug het principe van de motor. Vooraan heb je het meest remkracht nodig. Vooraan dus een schijf van 180mm en achteraan 160mm. Voor de high speed fietsen zijn er dan nog de mechanische schijfremmen die werken met oliekamers. Alle voordelen, niet de nadelen!

-Complete set gereedschap voor onderweg. Dan heb je naast dit alles ook nog een pomp die zowel hoog volume als hoge druk kan geven, een frame bag of zadeltas van het topmerk LEZYNE waarin alle gereedschap aanwezig is om je bij pech uit de nood te helpen, zoals Bandenlichters, Zelfklevende banden reparatie stickers van Lezyne, HET BESTE, Een CO2 pomp om banden op te pompen zonder inspanning van LEZYNE, DRIE CO2 patronen van 25gram, dus steeds voldoende om deftig uit de voeten te kunnen. Een 23-delige gereedschapset. Kortom goed uitgerust de weg op. Zelfs hier kiezen we voor gereedschap dat die naam waardig is.

-Oh ja, de gebruikte aluminium voor de frames is ook iets speciaal, het is nog steeds vliegtuigaluminium!

U ziet, alles werd bestudeerd zodat je een investering doet waar je op kan vertrouwen. Maar wat nog belangrijker is. Alle onderdelen worden steeds aan de strengste testen onderworpen en je zal dan ook géén onderdelen aantreffen die hun deugdelijkheid niet bewezen hebben.

NIET ZOMAAR DE ZOVEELSTE ELEKTRISCHE FIETS NEEN,

HET IS EEN

"TOP-EBIKE !"

 

(*) Volgens de Belgische wetgeving mag een gewone pedelec niet meer dan 25km/uur rijden. De speed-pedelecs die wij maken en beduidend beter zijn dan speed-pedelecs van 11.000 Euro, kunnen in België niet gekeurd worden. Ook al voldoen alle onderdelen. In Nederland kan dat, in Duitsland kan dat en in Frankrijk. Hier hebben ze géén enkel keuringsstation dat daarvoor uitgerust is. Typisch Belgisch waarschijnlijk... Wat mij ook verbaasd in die ganse wetgeving is dat je met een gewone fiets zo hard mag rijden als je wil, hier géén enkel probleem. Zodra je ondersteuning hebt mag dit niet meer. ik begrijp ook vele fietsers niet die hiertegen niet durven op te komen. Was het niet zo dat ze hier de mond vol hebben dat er geen discriminatie mag zijn en iedereen gelijk is voor de wet? Misschien nog een jobke voor UNIA???

Enkele voorbeelden van onze NIEUWE TOP-EBIKE fietsen.

 

Denk je eraan om een thuisbatterij te plaatsen, zonnepanelen, zonneboiler? Neem eens een kijkje op onze website www.uwthuisbatterij.eu