ENKEL HET BESTE.

Wij zijn inderdaad één van de weinigen die wat we als onderdelen te koop aanbieden ook ZELF uitvoerig getest hebben. Dat is dan ook de enige mogelijkheid om te kunnen zeggen tegen klanten wat het beste is. Het schijnt nu de gewoonte te zijn dat alles gebaseerd is op reclame en wie het meets reclame maakt dikwijls als beste aanzien wordt. Niets is echter minder waar! Laat U dus goed informeren door mensen die het zelf getest hebben.

Koop je een nieuwe TOP-EBIKE, dan kan je fietstassen, helmen en overige accessoires kopen aan SUPERPRIJZEN!

De voormalige Duitse triatleet Micki Kozuschek, die met Maxcycles en Truvativ al naam had gemaakt in de industrie, keerde in 2007 na twee jaar onthouding terug in de fietsindustrie en richtte Lezyne op, een accessoire-lijn die ongeëvenaard is: Hoogste kwaliteit versterkt door uniek design – een innovatie in de wielerwereld. Maar het is niet alleen de oorsprong van het merk die Micki's creatieve talent laten zien, dit komt ook tot uiting in het productontwerp. Redacteuren en jury's uit verschillende landen reikten 30 prijzen uit aan Lezyne voor het unieke accessoire. Een team van ingenieurs en ontwerpers onder leiding van Micki Koszuschek zorgt voor de constante hoge kwaliteit van alle Lezyne producten. In hun eigen productiefaciliteit in Taichung, Taiwan, hebben ze alles onder controle op het terrein, van productie tot de kwaliteit en functie van de componenten.

INNOVATIEVE producten, dat is wat Lezyne heeft als motto en dat merk je. Lezyne is een Taïwanese fabrikant die zich al jaren geleden profileerde als fabrikant van alles wat met fietsen te maken heeft. Lezyne heft een uitermate groot aanbod dat als je de vergelijking maakt met andere merken, steeds toch maar beter zijn. Wij bieden U een beperkt gamma aan online. Doch, alle andere goederen die door Lezyne gemaakt worden kunnen besteld worden. Geef gewoon een seintje van wat u zoekt en wij laten U prijs en levertijd weten. De goederen van Lezyne die je via ons online kan kopen, zijn stuk voor stuk tevens door ons getest op hun deugdelijkheid. Zoekt U een verlichting voor uw fiets die zijn geld waard is? Wel Lezyne, die houdt niet van kunststof en alle behuizingen worden dan ook CNC gefreesd in aluminium. U kan dus voor alle andere artikels die door Lezyne gefabriceerd worden terecht op  de site van Lezyne https://ride.lezyne.com/ 

Geef ons een seintje met wat je zoekt en wij bezorgen dit aan jou zo spoedig mogelijk.

Verder is LEZYNE één van de zeldzame merken die van alle producten tot de kleinste vervang onderdelen kan leveren. Zouden ze beter allemaal doen, doch is helaas niet het geval.

Hier kan je producten bestellen die stuk voor stuk hun deugdelijkheid bewezen hebben om uw fietstochten aangenamer te maken, thuis kleine reparaties te doen enz. 

Zelfklevende bandreparatie - CO2 patronen - CO2 pompen - Voetpompen - Mini voet pompen - Zadeltassen - Multitools

Denk je eraan om een thuisbatterij te plaatsen, zonnepanelen, zonneboiler? Neem eens een kijkje op onze website www.uwthuisbatterij.eu

Heb je vragen of andere noden en wensen. Gelieve dan onderstaande in te vullen en duidelijk te omschrijven wat U zoekt. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij U terug met een oplossing voor uw specifiek probleem.